VI SØKER REDAKSJONSANSVARLIG

De beste markedsførerene investerer mye i å nå ut til kundene med relevant innhold, på rett sted til riktig tid. Å produsere nok kvalitetsinnhold i egne kanaler er en ressurskrevende, men effektiv markedsføringsdisiplin.

Tidkrevende og kostbart med innhold
For å få fortjent oppmerksomhet i dagens fragmenterte mediemarked, må markdsførere være relevante og tilpasse kommunikasjonen etter kundenes behov og det modus de er i.
By: Jorunn Flydal/ Medialounge
Photo: Shutterstock
Til å håndtere en stadig økende kundeportefølje, søker vi en operativ redaksjonsansvarlig til å betjene kunder med presisjon, integritet og lidenskap.
Medialounge er ett av Skandinavias mest banebrytende media tech-selskap. Vi er til for at journalistikken skal få en bærekraftig inntektskilde basert på nye forretningsmodeller. Kundene våre er medier og merkevarepublisister som effektivt ønsker å realisere sine ambisiøse innholdskonsepter.
Til å håndtere en stadig økende kundeportefølje, søker vi en operativ redaksjonsansvarlig til å betjene kunder, med presisjon, integritet og lidenskap
Tjenesten Contentlounge er skreddersydd for kommersielle redaksjoner. Via Contentlounge kan innholdsmarkedsførere enkelt finne og gjenbruke kvalitetsstoff fra ledende medier og frilansjournalister i egne kanaler.
ARBEIDSOPPGAVER
Kuratere og kvalitetssikre tekst, bilder og video som matcher med kundenes temaer, konsepter og kampanjer
Deske tekster og overskrifter for optimalisering i SEO og kundenes tone of voice
Jobbe tett sammen med salgs- og kundeansvarlige for effektiv kundehåndtering med mål om å ha Norges mest fornøyde kunder
KVALIFIKASJONER
Øye for kvalitetsjournalistikk
Erfaring innenfor journalistisk produksjon og distribusjon
God kunnskap til innholdsmarkedsføring med entusiasme for å jobbe kommersielt med merkevarepublisister
Kjennskap til og passion for mediebransjen og merkevareindustrien
Forståelse for tone and voice i ulike medier/sjangre
Pågående og åpen for endringer og innovasjon
Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen og har lyst til å være med på Medialounge sin spennende reise? Send en e-post til Jorunn Flydal
Arbeidssted: Professor Dahls gate 3 / inngang Holtegata.

Medialounge er et mediatech-selskap i en tidlig vekstfase og ble etablert i 2013 av gründerne Henriette Hedløv og Jorunn Flydal. Selskapet har avtaler med over 1500 internasjonale publisister. Medialounge forvalter opphavsrettslig innhold til gjenbruk i andre kanaler hos både uavhengige medier og kommersielle merkevarer.