Hvordan fungerer det?

Contentlounge søker i flere tusen artikler fra utvalgte kilder hver dag og foreslår artikler som matcher en forhåndsdefinert profil. Med andre ord en matchingtjeneste som blir stadig mer sofistikert. Dermed får ikke bare merkevarepublisister tilgang og bruksrett på en mengde kvalitetsinnhold, de slipper også å bruke tid på å lete etter det gode innholdet.
Siden 2013 har vi jobbet frem avtaler med verdens ledende uavhengige publikasjoner. Disse avtalene gir merkevarepublisister rettigheter til å gjenbruke stoffet i egne eksterne kanaler. Contentlounge-plattformen automatiserer prosessen, og leverer kvalitetsinnhold som passer merkevaren og deres målgrupper.
Matcher kundebehov og innhold
Undersøkelser Medialounge har gjennomført i samarbeid med TNS Gallup viser at den største utfordringen for merkevarepublisister er tid og ressurser til å produsere treffsikkert innhold av høy kvalitet.
Spar tid og penger
Contentlounge gir kommersielle redaksjoner en unik mulighet til å sette seg i redaktørstolen og plukke ut historier som matcher forretningsmål og målgruppenes behov. Det betyr at merkevarepublisister enkelt kan etablere egne digitale nisjemagasiner med kvalitetsinnhold håndplukket fra utvalgte publikasjoner, i kombinasjon med eget stoff.
Contentlounge – ikke bare for de store
DNB startet i 2014 sin innholdssatsing for gründere med nesten utelukkende lisensiert tredjepartsinnhold fra kilder som Entrepreneur, Fast Company og Inc. De er i dag Norges største merkevarepublisist med over 100 000 ukentlige besøk på dnbfeed.no.
Det er derimot ikke bare de store konsernene som kan forsyne kundene sine med nøye utvalgt innhold. Ikuben er en tverr-industriell klynge i Molde med 34 viktige industrikonsern som medlemmer. Via Contentlounge får Ikuben foreslått relevant innhold fra ledende eksperter om temaer Ikuben og dets medlemmer er opptatt av. Artiklene re-publiseres i sin helhet oversatt, eller på originalspråket på Ikuben.no.
Be om en demo av Contentlounge
Les mer om lisensiering av opphavsrettslig innhold
Vi lanserer Contentlounge® for merkevarepublisister og er verdens enkleste tjeneste for gjenbruk av opphavsrettslig beskyttet kvalitetsinnhold.
Contentlounge® er en helt ny digital tjeneste for merkevarepublisister. Løsningen er den mest kostnads- og tidseffektive måten å få relevant kvalitetsinnhold til bruk i egne kanaler. Slik blir dette verdens enkleste tjeneste for gjenbruk av opphavsrettslig beskyttet kvalitetsinnhold.